Admin Admin
| Subiect: CityOfMetin2 ! Returns ! No lagg ! Almost , all day!New vid! Vin Iul 08, 2011 4:44 am | |
| Nume Server: CityOfMetin2 !
Server Status:O.N.L.I.N.E MC / IP:cityofmetin.servegame.com
Rate: Experienta: 1000 Yang: 1000 Obiecte: 1000 Fierar: 100% [ Nu cere iteme ] Timp Online: De dimineata [ 08:30-09:00 -> 00:00 - 01:00 ]
Buguri Rezolvate: Toate Regat recomandat: Blue [ Sa-l populam ]
Forum: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Site (inregistrare): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Client & Luncher: Il aveti pe site ! [ In josul paginii ]
Video: Primul video [ PvP ] Al 2-lea video [ Descriere , a fost facut pe 16 aprilie 2010 ! ] [ Descriere ] Al 3-lea video [ Descriere , a fost facut 30 Mai 2011 ! Nu este asa bun ! ]
Poze: N-am
Descriere:Este un server pvp , pot sa zic clasic ! De exemplu , acum cateva zile am facut un topic in care ziceam ca nu mai exista servere cu iteme normale si bonusuri normale ! eh , acum ati gasit unul . Pe acest server , Maximum uppgrade la iteme [ ex: battle->sirius->lunara si atat] Si din otel iese king , mi se pare. Bonusurile , pai bonusurile sunt foarte bune pentru un server PVP , nu cum sunt pe alte servere de pe 4metin : Str :+25 Dex : +25 Int: +25 Con: +25 Half-Human : +40% Patrunzator : +35 Critic : +35 Viteza Farmecului : +15 Otravire : +15 Sabie/Pumnal/2Hands/Evantai/Clopot/Sageti: +20 sau +25% [Nu stiu exact] Mai sunt unii cu iteme 2010 ! Deci 2010! Nu 2011 ! De la item crafter pe care din cand in cand il baga Ciperu , ownerul serverului Are NPC de skilluri G/P , o are pe Judy , la Taietorul de lemne zis si Deokbae -> Iti da level 99 , si gold , grad pozitiv/negativ si are o harta noua implementata cu centauri si alti mobi ! Cam atat am avut de zis. Sper sa veniti cati mai multi pe server , sa-l populam si sa ne distram ! Multumesc c`ati citit tot ce-am scris! Orpheu. |
|